Our store


Bridal Stockholm

Bridal ligger i hjärtat av Stockholm precis vid Odenplan.

Med stor kunskap erbjuder vi kvalitets brudklänningar som riktar sig till dig som letar efter den perfekta brudklänningen i modernt snitt eller klassisk, vi har det du söker.

Med vår djupa och långa kunskap och erfarenhet, erbjuder vi dig bästa möjliga service för att hitta din drömklänning. Tack vare vår erfarne, kreativa modedesigner och sömmerska kommer din klänning att passa, just dig, perfekt.

Genom att använda vår kreativitet, erfarenhet och sömnadskunskaper kan vi, helt enligt dina önskemål, förändra och utveckla den klänning du valt till just din drömklänning, vilket gör att vi skiljer oss från andra .

Vår ambition är att Bridal ska vara det självklara valet för brud, brudgum och fest.

-

Bridal har gjort stora ändringar. Efter pandemin har vi bytt vår strategi för att minska risken för spridning av corona/covid-19.

Vi har flyttat till Datavägen 9 i Järfälla och det gäller bara tidsbokning. Alltså ingen drop in längre, bara tidsbokning som gäller. Dessutom har vi försäljning via internet på www.bridal.se

Välkommen

Testimonials

 • Vilken service! Grym personal, trevligt bemötande och fantastisk hjälp att hitta sin drömskrud! Rekommenderas:)

  Elin Algurén

 • Helt underbar personal och supervackra klänningar. Fick så bra hjälp. Blev en klänning som jag aldrig tänkt på att prova själv men vår experthjälp plockade fram den och jag blev kär på en gång. Hon visste exakt vad som skulle passa mig. Tack igen för min vackra Hollywoodklänning. Tack vare er kommer jag vara så vacker på min dag. Min jury tackar även för fint bemötande mot dom.

  Caroline Jansson

 • Så underbara, o vilket tålamod personalen har. Fick fantastisk hjälp o kände mig speciell, fast dom gör det flera ggr om dagen o säkert får samma frågor hela tiden. Rekommenderas varmt!!

  Cristin Rosengren

 • Peter & Marketta på Bridal Outlet är helt fantastiska människor som verkligen har gjort allt för att jag ska få min drömklänning. 
  Jag kan varmt rekommendera alla att göra ett besök hos dem, förutom otroligt bra service så erbjuder dem massvis med vackra klänning till väldigt bra priser och har även ett bra utbud för brudgum, barn, tärnor & gäster.

  Ya Tíng Carlström

 • Jättetrevlig personal. Gick på drop-in och fick pröva ett flertalet klänningar i lugn och ro, fast det var andra kunder där.

  Erica W.

 • Högsta betyg för Bridal !!

  Superservice och trevlig personal som verkligen bryr sig på riktigt. Dessutom priser som slår det mesta.

  Kan man bli mer nöjd. Köpte faktiskt både frack och smoking och tjejen hittade precis det hon sökte.
  Hennes väninna som var med var förvånad över hur lätt det var att hitta bröllopsklänningar i stora storlekar som andra inte har.

  Stort Tack till er alla på Bridal !!
  Bengt

  Olof S.