Aktiva filter

brudklänning Bridal - Bianco Evento 01

Vintage bröllopsklänning i hög kvalitativ fransk spets. Med fint satin bälte med en liten slinga, blixtlås baktill. Noggrant utformad och tillverkad inom EU.

brudklänning Bridal - Bianco Evento 02

“A-Line” Brudklänning, högkvalitativ spets och chiffong, med satinbälte och tåg, diskret dragkedja baktill. Noggrant utformad och tillverkad i EU.

brudklänning Bridal - Bianco Evento 03

“A-Line” Bröllopsklänning, högkvalitativt Mikado-tyg, med sidofickor och släp, diskret dragkedja baktill. Noggrant utformad och tillverkad i EU.

brudklänning Bridal - Bianco Evento 04

“A-line” bröllopsklänning i högkvalitativ chiffong. Axelbandslös, dragkedja på baksidan. Noggrant utformad och tillverkad inom EU.

brudklänning Bridal - Bianco Evento 05

“A-Line” Brudklänning, högkvalitativt Mikado och spets, med bälte, tåg och kristallknappar, diskret sidodragkedja. Noggrant utformad och tillverkad i EU.

brudklänning Bridal - Bianco Evento 06

Bröllopsklänning i Duchesse stil, högkvalitativ spets och tulle, med tatueringseffekt, diskret back-zip-fästning. Noggrant utformad och tillverkad i EU.

brudklänning Bridal - Bianco Evento 07

Högsta kvalitet “A-line” bröllopsklänning i högkvalitativ chiffong. Med V-ringning och fint bälte med liten lås, dragkedja på baksidan. Noggrant utformad och tillverkad inom EU.

brudklänning Bridal - Bianco Evento 08

“A-line” bröllopsklänning i högkvalitativ spets och tulle. Med hjärtformad halsringning, blixtlås baktill. Noggrant utformad och tillverkad inom EU.

brudklänning Bridal - Bianco Evento 09

Högkvalitativ stretchspets på stretchad satin, med släp, diskret dragkedja baktill. Noggrant utformad och tillverkad i EU.

brudklänning Bridal - Bianco Evento 10

“A-Line” Bröllopsklänning av hög kvalitet. Spets och chiffong, med släp, dragkedja och knappar på baksidan. Noggrant utformad och tillverkad i EU.

brudklänning Bridal - Bianco Evento 11

“A-Line” Bröllopsklänning, högkvalitativ spets och chiffong, med satinbälte och släp, dragkedja och knappar på baksidan. Noggrant utformad och tillverkad i EU.

brudklänning Bridal - Bianco Evento 12

“A-Line” Bröllopsklänning, högkvalitativ spets och satin, med satinbälte och släp, dragkedja och knappar på baksidan. Noggrant utformad och tillverkad i EU.

brudklänning Bridal - Bianco Evento 13

Vintage Bröllopsklänning, högkvalitativ spets, med fint satinband, diskret dragkedja baktill. Noggrant utformad och tillverkad i EU.

brudklänning Bridal - Bianco Evento 14

“A-Line” Bröllopsklänning, högkvalitativt Mikado-tyg, med sidofickor och släp, diskret dragkedja baktill. Noggrant utformad och tillverkad i EU.

brudklänning Bridal - Bianco Evento 15

Bröllopsklänning i duchesse stil, högkvalitativ spets och stretchtulle, med släp, dragkedja och knappar på baksidan.   Noggrant utformad och tillverkad i EU.

brudklänning Bridal - Bianco Evento 16

Slät bröllopsklänning, högkvalitativ stretch crepe, med fint bälte och tåg, blixtlås och knappar på baksidan. Noggrant utformad och tillverkad i EU.

brudklänning Bridal - Bianco Evento 17

Slät bröllopsklänning, högkvalitativ spets, med fint bälte, diskret dragkedja. Noggrant utformad och tillverkad i EU.

brudklänning Bridal - Bianco Evento 18

Slät bröllopsklänning, högkvalitativ spets, med fint bälte, diskret dragkedja. Noggrant utformad och tillverkad i EU.